Onze baksels

Als het mogelijk is, zetten we de prijs erbij.

Iets bij ons bestellen? klik dan hier -> Bestellingen

Verjaardagstaart van fondant 1.0 

Bij ons kun je een lekkere, maar ook mooie verjaardagstaart bestellen. Dit is één van de verjaardagstaarten die we van fondant hebben gemaakt. 

Verjaardagstaart van fondant 2.0

Ook dit is een van de verjaardagstaarten die we van fondant hebben gemaakt. 

Bestel uw verjaardagstaart bij ons als je jarig bent! Zeg erbij wat je maar wilt, en het komt voor de bakker ;)!  

Heerlijke aardbeienvlaai

Lekker voor in de zomer! Een heerlijke frisse aardbeienvlaai met verse aardbeien. Deze taart kunnen we zeker voor u maken! Bij deze taart kunnen we de aardbeien ook vervangen voor ander vers fruit. Dan heb je een lekkere vruchtenvlaai!

Prijs: € 12, 95,-   (Bij een vruchtentaart is de prijs waarschijnlijk anders.)

Lekkere slagroomtaart!

Dit is een lekkere slagroomtaart die we voor een bestelling hebben gemaakt. We waren zelf erg tevreden over het resultaat. We hoorden dat hij ook erg lekker was! :) 

Prijs: € 12,95,-  

Advocaattaart 

De smaak van deze advocaattaart is super lekker! Het is eigenlijk meer een soort kwarktaart. Hij was wel een beetje slap, maar je moet hem lang in de koelkast laten staan. 

Prijs: € 9, 50,- 

Leuke paascupcakes

Dit is weer eens iets anders als al die taarten ;). Maar deze cupcakes zijn echt niet minder lekker! Met een nestje van gele botercrème en 3 eitjes van witte fondant is de cupcake helemaal af!

Boerencake met frambozen

Dit is een lekkere boerencake met frambozen. Boven op de cake zit een laagje poedersuiker. Heerlijk!

Nutella schuimpjes :)

Dit zijn heerlijke schuimpjes die je natuurlijk bij ons kunt bestellen! Eigenlijk zijn het gewoon 2 lekkere, zelfgemaakte schuimpjes met daartussen heerlijke Nutella pasta ;) 

Mmmmmmm......


Lekkere verwen muffins!

Dit zijn super lekkere verwen muffins! Het zijn chocolade muffins met stukjes witte chocolade er in. Mmmmm!

Lekkere brownie ijsjes

Dit brownies op een stokje. Het roze is 'witte' chocolade. Ze zijn erg lekker! ;) 

Lekkere appeltaart

Dit is een lekkere appeltaart die je bij ons kunt bestellen. 


Verjaardagstaart van fondant 3.0

We hebben weer een verjaardagstaart gemaakt van fondant. Dit keer is het een echte meisjestaart. De taart bestaat uit een paar laagjes. Taart, botercrème en aardbeienbavarois. Mmm... 

Kaneel en bastognekoekjes ijs!

Wie heeft er op een warme zomerse dag nu geen zin in ijs? Dit zelfgemaakte ijs is super lekker! 

Oreotaart

Oreo's. Wie kent ze niet? Dit is een super lekkere taart met de oreokoekjes. 

Prijs: € 15,50,-

Sinaasappel- witte chocolade fudge

Dit is heerlijke frisse fudge. De smaak van witte chocolade gemengd met geraspte sinaasappel is een lekkere combinatie. 

Chocoladeboterkoek

Dit is niet de gewone bekende boterkoek. De chocolade maakt het net iets lekkerder. Jammie!

Koningsdagtaart

Dit is een super leuke taart! Hij is erg makkelijk te maken en de smaak is ook super lekker! De taart bestaat uit een koekbodem gevuld met Zwitserse room. Op de taart zie je driehoeken van bladerdeeg. 

Door de oranje kleur is dit natuurlijke een echte koningsdagtaart. Wil je hem bestellen voor een verjaardag of een geboorte, dat kan natuurlijk ook! Even een ander kleurtje er op, en je hebt een leuke taart!

Feestelijke fudge

Lekker! Een andere fudge als hierboven. De fudge proeft heel erg naar witte chocolade. Met de leuke kleurtjes is het perfect om op een verjaardag te serveren!

Appel-kaneel-rozijnen cupcakes

Dit zijn hele lekkere cupcakes met een bijzonder smaakje. Je proeft het waarschijnlijk niet vaak in een cupcake. Appel, kaneel en dan ook nog eens rozijnen. De combinatie van deze smaken past heel erg goed bij elkaar. Denk maar eens aan een lekkere appeltaart. Ook hierin zit de combinatie van appel, kaneel en rozijnen. 

De cupcakes smaken heerlijk! Smullen maar ;)!

Prijs: € 6,50,- voor 12 cupcakes

Moederdagtaart

Wil je je moeder verassen met een lekkere taart? Dan is dit de goede keuze! Wil je een andere kleur of tekst? Dat kan!

Moederdagtaart

Ook dit is een lekkere moederdagtaart. Deze taart is net als de taart hierboven gevuld met lekkere aardbeien-bavarois! Mmm...

Heerlijke chocolade-advocaattaart

Deze lekkere chocoladetaart is gevuld met advocaat-bavarois. De taart is afgewerkt met toefjes slagroom, chocolade vlokken en een beetje advocaat. Jammie! 

Prijs: € 12,50,-


Monchoutaart met bastognekoekjes bodem

Deze monchoutaart is gemaakt met een lekkere bastognekoekjes bodem. Met een kersenlaag er boven op, is deze taart super lekker!

Prijs: € 12,50,- 

Muffins met botercrème

Een vrolijk lente feestje? Daar passen deze muffins helemaal bij! De botercrème kan ook een ander kleurtje krijgen. Met de bloemetjes er op zijn ze helemaal in de lente sfeer ;).

Chocolade-frambozen taart

Deze lekkere chocoladetaart is gevuld met frambozenbavarois. Omdat we de taart moesten maken voor een jubileum hebben we hem met roze botercrème, slagroom, chocoladerasp en frambozen versiert. Door chocolade te smelten en in leuke hartjesvormen te gieten krijg je leuke chocolaatjes als versiering voor op de taart. Een andere versiering kan natuurlijk ook ;).

Hollandse spritsen

Spritsen. Iedereen kent ze wel ;). Deze spritsen zijn gemaakt volgens het lekkere Hollandse recept. Smullen maar!

Stroopwafel muffins met chocoladestukjes

Mmm... Weer andere muffins dan dat je hierboven tegenkwam. Deze muffins zijn zo ontzettend lekker en vullen ook erg goed! De chocoladestukjes maken het nog lekkerder...

Slagroomtruffels

Dit zijn echt één van de lekkerste chocolaatjes die er bestaan. Wij kozen voor de normale slagroomvulling, echt ontzettend lekker! 

Mini chocoladetaartje

Dit is een stukje van een klein chocoladetaartje. Het lijkt op kwarktaart maar de basis is slagroom. Mmm, wat is ie lekker!

Kaneelkoekjes

Wat zijn deze kaneelkoekjes lekker! 

Verjaardagstaart 4.0

Dit is weer eens een echte meiden verjaardagstaart ;). De 'turnster' was dan ook erg blij met het resultaat, net als ons zelf ;). Word je 6? Geen probleem! We plakken er een ander cijfer op. Houd je meer van een andere sport? Ook daar kunnen we iets op verzinnen!

Glutenvrije aardbeien-kwarktaart met browniebodem

Mensen met een glutenvrij dieet in je familie? Ook daarvoor kunnen we een taart maken. En echt niet minder lekker :). 

Vruchtenvlaai

Deze vruchtenvlaai is net als de aardbeienvlaai een stuk hierboven gemaakt met een lekkere koekjesbodem. De taart is gevuld met banketbakkersroom en versiert met lekker fruit. 

Cheesecake 

#hightea

Pannenkoek met aardbeien

Pannenkoeken zijn al lekker, maar met aardbeien zijn ze nog lekkerder!

Op een stokje geprikt is het een hele leuke traktatie of een lekker hapje voor een #hightea

Brownie

Hierboven staan al een paar recepten met brownie, maar dan is nu toch hier de echte standaard brownie. En wat is hij lekker!!!

#hightea

Kleine kwarktaartjes in een bakje

Het lijkt alsof de bodem er niet in zit, maar toch zit er een lekkere kruimelbodem onder in de bakjes. Ook de kwark is erg lekker en de frambozen maken het nog lekkerder.

#hightea

Mini cupcakejes met chocoladebotercrème

Dit zijn niet de normale cupcakes die we vaak eten, maar dit zijn extra mini'tjes. Schattig toch ;). 

#hightea


Boterkoek

Een stuk hierboven zie je de chocoladeboterkoek, maar dit is de normale versie. Ook super lekker toch;)

#hightea

Chocoladetaart

Dit is een heerlijke chocoladetaart die gevuld is met lekkere chocoladebotercrème. Wie lust deze nou niet?!

Verjaardagstaart 5.0

De 5e verjaardagstaart alweer! Dit keer is het weer een echte meidentaart die natuurlijk ook in andere kleuren gemaakt kan worden....

Hoera, een meisje!

Als er een kindje geboren is, moet je natuurlijk wel iets lekkers hebben voor de visite. Dan is dit een lekkere, maar ook leuke oplossing! Word er een jongetje geboren? Geen probleem, want blauw met wit kan natuurlijk ook!


Appel- Kaneel cake

Het bakken van een Appel- Kaneel cake kunnen we zo ongeveer wel uit ons hoofd. Dit is namelijk onze favoriete cake. De smaakcombinatie van appel en kaneel is heerlijk. Net als bij onze appel kaneel cupcakes. 

Geboorte taart meisje

We zijn nu wel zo ongeveer gewend aan het bakken van geboortetaarten voor meisjes. Maar het blijft leuk. Je kunt zoveel leuke, roze taarten maken! Muisjes zijn natuurlijk ook niet te vergeten bij een geboortetaart. 

Kwarktaart geboorte meisje

Ook dit is weer een leuke variant van een geboortetaart voor een meisje, want dit is een kwarktaart. Bestrooit met muisjes is het een echte meidentaart!